O nama

Warmup Plc je u Velikoj Britaniji vodeći i najprodavaniji proizvođač električnih proizvoda podnog grijanja, i jedan od najbrže rastućih u svijetu. Od osnivanja 1994, Warmup-ov sistem podnog grijanja je postao izbor za više od 1 milijuna instalacija u 40 zemalja širom svijeta, sa novim zemljama koje se pridodaju vrlo često.
Warmup-ov ključni operativni cilj je osigurati da svaki proizvod koji dizajnira, proizvodi i prodaje kod naših klijenta i kupaca izaziva dugoročno zadovoljstvo proizvodom po konkurentnoj cijeni.
Kao dio našeg opredjeljenja za sigurnost proizvoda, jednostavnost i dugotrajan rad, Warmup uveliko ulaže u istraživanje i razvoj. To nam omogućava da uvijek ponudimo najbolje proizvode na tržištu poduprte najboljom garancijom. Warmup proizvodi prolaze stroge sigurnosne testove i odobreni su po najvišim i najnovijim britanskim, evropskim i međunarodnim normama.
Warmup se širi u inostranstvo još od 2001, a mi ćemo i dalje ulagati velika sredstva u utvrđivanju djelovanja u više zemalja širom 4 kontinenta osiguravajući se da su sve regije i zemlje razumjeli i prihvatili elektro-standarde i standarde naših proizvoda.
© Warmup PLC | Podno Grijanje ME 12
12