Grijaća mreža za zid StickyMat 3D

Warmup StickyMat 3D nudi toplotu za hladne zidove kupatila. To je savršen način za povećanje snage grijanja u manjim prostorima. Sa samoljepljivom podlogom za jednostavnu ugradnju, StickyMat 3D dostupan je u raznim veličinama i odlikuje se jedinstvenom ugrađenom tehnologijom uzemljenja, što ga čini jedinim sistemom pogodnim za upotrebu na zidovima pravo iz kutije.

Grijaća mreža za zid StickyMat 3D

Grijaća mreža za zid StickyMat 3D

Grijaća mreža za zid StickyMat 3D

Warmup StickyMat 3D nudi toplotu za hladne zidove kupatila. To je savršen način za povećanje snage grijanja u manjim prostorima. Sa samoljepljivom podlogom za jednostavnu ugradnju, StickyMat 3D dostupan je u raznim veličinama i odlikuje se jedinstvenom ugrađenom tehnologijom uzemljenja, što ga čini jedinim sistemom pogodnim za upotrebu na zidovima pravo iz kutije.

Električno podno grijanje

Osnovne karakteristike

icon-checkmark  Čvrsta samoljepljiva podloga

icon-checkmark  Lako se postavlja i premješta na podlozi

icon-checkmark  Ultra tanak 1,8 mm kabal

icon-checkmark  Omogućava direktno postavljanje pločica preko grijaće mreže

icon-checkmark  Brza instalacija

icon-checkmark  Dostupno u raznim veličinama savršenim za kupatilo

Posebno dizajnirano za grijanje zidova s pločicama 

Kada se koristi u kombinaciji sa Warmup podnim grijanjem, StickyMat 3D sistem je idealan za stvaranje osjećaja toplote u kupatilu od 360°. Razvio ga je interni tim inženjera i preporučuje se za ugradnju sa zidnim pločicama od keramike, kamena ili porculana. Grijaće žice su pričvršćene na samoljepljivu mrežu bez ikakvih problema.

Posebno dizajnirano za grijanje zidova s pločicama

StickyMat 3D za sakrivenu luksuznu toplotu zidova 

Korištenje zidnog grijanja zajedno sa sistemom podnog grijanja Warmup budućnost je energetski efikasnog grijanja kuća, a StickyMat 3D sistem grijanja zida odlikuje se vrhunskom tehnologijom zračenja kako bi se poboljšala udobnost i toplota kupaonice. Bez obzira radi li se o obnovi postojeće prostorije ili birate grijanje za novoizgrađeni projekat, električno zidno rješenje za grijanje idealno je za zagrijavanje hladnih, popločanih zidova i unošenje daha luksuza u kupatilo ili mokru sobu.

Posebno dizajnirano za grijanje zidova s pločicama

Jedinstvena tehnologija od 360°

StickyMat 3D ima 100% kontinuirano uzemljenje, što je u potpunosti usklađeno s najnovijim propisima za primjenu zidnog grijanja. Koristi ultra tanki, 1,8 mm višežilni kabl za grijanje koji je dvostruko izolovan naprednim fluoropolimerom, što ga čini izuzetno čvrstim i laganim za popločavanje. StickyMat 3D dostupan je u mrežama od 200 W/m² koja garantuje najbrže vrijeme zagrijavanja, a može se naručiti u rasponu veličina od 0,5 do 2m².

  Jedinstvena tehnologija od 360 °

  Smanjuje vrijeme instalacije za 35%

  StickyMat 3D nudi brzu instalaciju. Jednostavno paralelno razvucite mreže širine 0,5 m i pričvrstite ih direktno na podlogu. Ljepilo na mreži koje je osjetljivo na pritisak čvrsto veže StickyMat 3D na zid što drži mrežu ravnom i osigurava glatku i laganu primjenu ljepila za pločice, a istovremeno omogućava jednostavno pomjeranje mreže po potrebi. Zbog raspona raspoloživih veličina, možete ugraditi nekoliko StickyMat 3D grijaćih mreža na jedno područje za veću pokrivenost.

  StickyMat 3D sistem je BEAB odobren i ima CE oznaku, udovoljavajući najvišim sigurnosnim standardima i dolazi sa doživotnom garancijom i Warmup-ovom garancijom instalacije SafetyNet-a.

  Smanjuje vrijeme instalacije za 35%

  Kompatibilno s obloženim izolacijskim pločama 

  Izolacija je nužna za postizanje maksimalne energetske efikasnosti bilo kojeg sistema podnog ili zidnog grijanja, a StickyMat 3D je dizajniran za ugradnju s Warmup-ovim izolacionim pločama, koje brzo i efikasno poboljšavaju odgovor sistema. 

  Kompatibilno s obloženim izolacijskim pločama

  Kontrolirajte zidno i podno grijanje istim termostatom 

  Moguće je kontrolisati zidni sistem grijanja StickyMat 3D istim termostatom koji se koristi za kontrolu sistema podnog grijanja. Ako instalirate i podni i zidni sistem grijanja na jedan termostat, termostat mora biti spojen kako bi se vršilo očitavanje podne sonde. Na jedan termostat mogu biti priključena najviše dva sistema grijanja, a ako ih je više od dva, za sigurnu upotrebu potrebna je razvodna kutija. Termostat mora biti postavljen na drugom zidu tako da ugrađeni senzor vazduha ima tačno očitavanje temperature u prostoriji.

  Kontrolirajte zidno i podno grijanje istim termostatom

  Savršeno za grijanje kupatila 

  Naš jedinstveni sistem zidnog grijanja je idealan ako želite dodati grijani prostor kupatilu kada je malo slobodnog prostora na podu. Instaliranje sistema u kupatilu uklanja potrebe za tradicionalnim glomaznim radijatorima, omogućujući puno veću slobodu dizajna. Nježna toplina koju sistem proizvodi idealna je za zagrijavanje tuš kabine, a kupatilo pretvara u spa centar.

  Savršeno za grijanje kupaonica

  Sprječava nastajanje kondenzacije na zidovima kupatila 

  Zidno grijanje pomaže da izbjegnete tipičnu kondenzaciju koja se brzo formira na zidovima kupatila, i time održava prostoriju više suvom i svježijom. Ova osobina ima dodatnu korist jer smanjuje nakupljanje moguće buđi u grijanim područjima – veoma poboljšavajući atmosferu kupatila ili mokre sobe.

  Sprječava nastajanje kondenza na zidovima kupaonice

  Garancije

  SafetyNet™ garancija pri instaliranju

  Ako prilikom instalacije slučajno oštetite sistem grijanja, vratite ga u Warmup i mi ćemo ga besplatno zamijeniti drugim istovjetnim grijačem.

  Doživotno jamstvo

  Doživotna garancija

  Ovaj proizvod dolazi uz doživotnu garanciju. Mi smo u potpunosti uvjereni u standard naših proizvoda.

  Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
  Širina mreže 50 cm
  Debljina mreže 3 mm
  Unutrašnja / spoljna izolacija Kvalitetni fluopolimer (ETFE)
  Izlazna struja 200 W/m²
  Dužina hladnog kraja (kraj za povezivanje) 3 m
  Certifikati i oznake EUFH heating mat approvals EUFH heating mat approvals
  Kod Površina (m²) Dimenzije
  (m)
  Snaga 
  (W)
  Amperaža 
  (A)
  Otpor 
  (Ω)
  2SMFW0.5 0,5 1 x 0,5 100 0,43 529
  2SMFW1 1,0 2 x 0,5 200 0,87 265
  2SMFW1.5 1,5 3 x 0,5 300 1,30 176
  2SMFW2 2,0 4 x 0,5 400 1,74 132

  Povezani proizvodi

  6iE WiFi termostat

  Termostati

  Izbor pravog sistema za kontrolu je ključan da bi se osiguralo da sistem grijanja radi na najbolji mogući način, efikasno i jednostavno.

  Izolacija

  Izolacija

  Upotrebom izolacije sa podnim grijanjem smanjuje se vrijeme zagrijavanja i troškovi energije.