HomeElektrično podno grijanje

Električno podno grijanje

Sa više od 3 milijuna prodatih sistema u više od 70 zemalja širom svijeta, Warmup nudi široku paletu sistema električnog podnog grijanja kompatibilnog sa svim vrstama podova, prostorijama i projektima. Naši sistemi su dizajnirani i testirani u našem istraživačkom centru u Njemačkoj i dolaze sa najboljim akreditacijama, doživotnim garancijama i tehničkom help linijom za sve klijente, uključujući vlasnike kuća, instalatere, tehničare i trgovce.

Električno podno grijanje

Sa više od 3 milijuna prodatih sistema u više od 70 zemalja širom svijeta, Warmup nudi široku paletu sistema električnog podnog grijanja kompatibilnog sa svim vrstama podova, prostorijama i projektima. Naši sistemi su dizajnirani i testirani u našem istraživačkom centru u Njemačkoj i dolaze sa najboljim akreditacijama, doživotnim garancijama i tehničkom help linijom za sve klijente, uključujući vlasnike kuća, instalatere, tehničare i trgovce.

Pošaljite upit ❯

Da biste dobili ponudu za vaš projekat molimo vas da popunite obrazac. Ili nam možete uvijek putem e-pošte poslati upit sa svim detaljima projekta, ili bilo koje drugo pitanje.

Pronadjite distributera ❯

Tražite distributera ili instalatera? Kontaktirajte nas i preporučićemo vam najbližu trgovinu ili dostupnog instalatera za vaš projekat.

Warmup sistemi elektičnog podnog grijanja

U asortimanu električnog podnog grijanja Warmup uvijek postoji savršen proizvod za svaki projekt. Warmupovi sistemi rezultat su više od 24 godina iskustva i rigoroznog istraživanja i razvoja. Kao rezultat toga, garantujemo najkvalitetniji sistem podnog grijanja na tržištu, uz doživotnu garanciju. Otkrijte naš asortiman proizvoda u produžetku.

Electric systems

Električne grijaće mreže ne podižu visinu poda i idealne su za zagrijavanje keramičkih podova  i podova od kamena.

Grijaći kablovi

Grijaći kablovi za košuljicu su odlični za jednostavnu instalaciju u košuljice podova bilo koje veličine, ispod bilo kojeg završnog poda

Vanjsko grijanje

Vanjsko grijanje

Warmup obezbjedjuje kvalitetne, energetski efikasne sisteme za otapanje snijega, uz širok asortiman proizvoda da bi udovoljili vašim zahtjevima.

Termostati

Pravi izbor sistema kontrole je ključan u osiguravanju da vaš sistem grijanja radi na najbolji mogući način, efikasno i jednostavno.

Rješenja za električno podno grijanje za svaki projekat

Podno grijanje je kompatibilno s gotovo svim podnim oblogama i tipovima prostorija. Izolacija poda sprečava odlazak toplotne mase prema dolje, što značajno smanjuje količinu toplote koju apsorbuje podloga.

Podne obloge

Električno podno grijanje se praktički može koristiti ispod bilo kojeg završnog poda. Najbolji tip poda je podna obloga s dobrom toplotnom provodljivošću kako bi se poboljšalo zagrijavanje poda, dalo više toplotne snage i bilo efikasnije.

Vrsta prostorije

Podno grijanje može se ugraditi u bilo koju prostoriju kuće, kancelarije ili zgrade. Sobe se razlikuju po veličini i obično koriste različite podne obloge. Kliknite ispod kako biste saznali više o podnom grijanju u različitim prostorijama.

Podna izolacija

Korišćenje toplotne izolacije sa električnim podnim grijanjem značajno smanjuje vrijeme zagrijavanja i tekuće troškove.

Vodič za kupnju

Bilo da želite sistem grijanja cijele kuće ili zagrijati jednokrevetnu sobu, naš vodič govori o tome kako funkcioniše električno podno grijanje i kako sistem može pomoći u održavanju tople sobe kada postane hladno.

Troškovi i ugradnja električnog podnog grijanja

Trošak sistema podnog grijanja je sastavni dio procesa odlučivanja za svaku obnovu. Saznajte sve o troškovima podnog grijanja. Troškovi sistema, instalacije i rada variraju zavisno o veličini i obimu projekta, željenom izlazu topote i dnevnom / sezonskom korištenju sistema.

Troškovi i ugradnja električnog podnog grijanja

Koliko košta sistem?

Troškovi nabavke podnog grijanja odnose se na trošak samog sistema grijanja, instalacijske i tekuće troškove koji se razlikuju zavisno o veličini i obimu projekta, željenoj toplotnoj snazi i grijanim površinama.

Besplatna ponuda >

Gdje kupiti Warmup sisteme?

Pronađite najbližu trgovinu za kupovinu naših proizvoda od naših ovlašćenih trgovaca. Nakon kupovine kontaktirajte nas kako biste dogovorili instalaciju ili pronašli instalatera.

Pronadjite distributera >

Ko će instalirati sistem?

Možemo preporučiti kvalifikovanog električara ili vodoinstalatera da instalira naše proizvode. Uvijek nastojimo ponuditi najbolju uslugu, garancioje i podršku za proces instalacije.

Kontaktirajte nas >

Prednosti električnog podnog grijanja

Z

Sloboda dizajniranja i lako održavanje

Bez glomaznih radijatora koji zauzimaju dosta prostora na zidu i podu, naši sistemi su san dizajnera. Podno grijanje omogućuje korištenje svakog kvadratnog metra kuće bez smetnje radijatora.

Z

Pogodno za svaku vrstu prostorije

Zahvaljujući dostupnosti širokog asortimana proizvoda i sistema, postoji rješenje za gotovo bilo koju vrstu projekta, bilo da se radi o novogradnji, adaptaciji, naknadnoj ugradnji  ili obnovi – od jednostavne instalacije apartmana do instalacije cijele kuće.

Z

Ušteda troškova i povećana energetska efikasnost

Zoniranje kuće s električnim podnim grijanjem je jednostavno, a za razliku od tradicionalnih sistema koji rade u svim prostorijama u isto vrijeme, grijanje se može podesiti za svaku prostoriju gdje i kada je potrebno. Na ovaj način može se postići smanjenje do 10-20% na računima za energiju.

Z

Udobnost zbog ravnomjerne raspodjele toplote

Električno podno grijanje širi toplotu preko cijele površine poda koristeći nisko-temperaturno grijanje, umjesto visokotemperaturnog “usmjerenog grijanja” povezanog s radijatorima. Zagrijavanje velike površine na niskoj temperaturi stvara najudobniji mogući oblik grijanja.

laminate flooring with under heating

Saznajte više o Warmup-u

Saznajte više o Warmup-u

Vjerujemo da pružamo najbolje proizvode, najbolju uslugu, najbolje garancije kao i najbolje informacije. To nije slijepo uvjerenje, ono je ono što smo razvili i njegovali kroz naše napredne istraživačke i razvojne sposobnosti.

Saznajte više o Warmup-u