HomeO nama

O nama

Warmup je certifikovana ISO 9001:2008 kompanija za proizvodnju sa sjedištem u Britaniji koja osmišljava i pruža rješenja za električno podno grijanje. Prodali smo više od 3 milijuna sistema u više od 70 zemalja u preko 25 godina trgovine. Imamo svoja predstavništva u 11 zemalja i licencirane partnere u drugim zemljama.

Ko smo mi i čime se bavimo?

Mi smo kompanija iz Velike Britanije, vodeća na svijetu u proizvodnji električnog podnog grijanja koja se temelji na našem velikom iskustvu i kontinuiranom istraživanju. Warmup ima tradiciju za kvalitet i inovativnost. Mi stalno ažuriramo i dopunjujemo naš asortiman da bi imali apsolutno najbolje proizvode. Warmup proizvodi za električno podno grijanje su u skladu s direktivama Europske unije, CE označeni i akreditovani od strane mnogih nezavisnih institucija, pružajući vama i vašim klijentima sigurnost i mir.

Kvalitet i fleksibilnost naših proizvoda, korisnička podrška prije i nakon prodaje, i tehnička podrška će pomoći pri svakoj fazi vašeg projekta. Naša Doživotna garancija odražava Vaše povjerenje u naša istraživanja i testiranja i u naše radno iskustvo.

Mi nudimo najbolje sisteme za vaše potrebe, optimalno dizajnirane i savršeno namijenjene da rade tačno na način na koji smo vas mi unaprijed savjetovali da hoce – za život. Zaista, to je Warmup garancija.

Naše obećanje

Vjerujemo da pružamo najbolje proizvode, najbolju uslugu, najbolje garancije i najbolje informacije. To nije slijepo vjerovanje, to je ono što smo stvarali i njegovali svojim naprednim internim sposobnostima istraživanja i razvoja.

Naši proizvodi testirani su u našem vlastitom ispitnom centru koji se nalazi u Njemačkoj, a zatim su provjereni u raznim useljenim kućama za praćenje u Europi.

Ove kuće se u potpunosti prate, što nam omogućava sastavljanje izuzetno detaljne baze podataka o učinku, koja nam pruža istinsko znanje o tome kako će funkcionisati sistem Warmup i o energiji koju će koristiti.

Zašto Warmup?

Najbolji proizvodi

Warmup ima najkvalitetnije proizvode. Na tržištu imamo najjaču, od duplog fluoropolimera, tanku (prečnik 1,8mm) grejnu žicu. Neće podići nivo poda i posjeduje BEAB odobrenje, zadovoljavajući najveće standarde sigurnosti za električno podno grijanje. Naši sistemi dolaze u potpunosti dizajnirani, dobijate ga u kompletu sa visokokvalitetnim komponentama i kontrolama, i spremne za instalaciju i dostupni su u nekoliko vrsta i komponenti, i koji će zasigurno odgovarati vašem projektu i proračunu.

Najbolje usluge

Nudimo najbolju uslugu i podršku na svijetu. Mi smo jedina kompanija koja ima tehničku podršku za sve klijente, kućevlasnike, instalatere, projektante, trgovce i sve druge Warmup klijente. Ovaj servis služi svima za pitanja od podešavanja termostata do bilo kojeg problema sa instaliranjem električnog podnog grijanja.

Najbolje garancije

Svi naši proizvodi su poduprti sa vodećim industrijskim garancijama što je rezultat proširenih testiranja i istraživanja. Nudimo jedinstvene garancije za neke naše sisteme. Dodatno, nudimo i SafetyNet™ Instalacionu garancijuo za grejne žice: iako je sistem oštećen tokom instalacije, mi ćemo ga besplatno zamijeniti (prema uslovima korišćenja)

Najbolje istraživanje i razvoj

Istraživanje pokreće izvrsnost. Imamo više milionski EN442-2 Centar za Istraživanje i razvoj u Njemačkoj, i postrojenja za testiranje i useljene kuće koje pratimo širom Europe koje nam pružaju informacije od vlasnika skoro svake minute o proizvodima i energetskoj efikasnosti.

Akreditacije

Budite uvjereni da imate najbolji sistem na tržištu. Naši proizvodi za električno podno grijanje su u skladu sa EU standardima, imaju CE oznaku i certifikovani su od strane više nezavisnih institucija. Akreditacije za naše proizvode uključuju: BEAB, cUL, CSA, FIMKO i UL. Osim toga, članovi smo BEAMA i TTA.

Globalno i lokalno iskustvo

Warmup se širi u inostranstvo još od 2001, a mi ćemo i dalje ulagati velika sredstva u utvrđivanju djelovanja u više zemalja širom 4 kontinenta osiguravajući se da su sve regije i zemlje razumjeli i prihvatili elektro standarde i standarde naših proizvoda. Mi smo ponosni da posao u Velikoj Britaniji ima svetsko iskustvo. Tako možemo pružiti podršku našim lokalnim distributerima i kupcima s ovim globalnim znanjem i iskustvom.