HomeO namaZašto Warmup?

Zašto Warmup?

Odabirom Warmupa kao dobavljača za projekt, možete se uvjeriti u najsavremenije tehnologije dobavljača na globalnom nivou. 

Zašto odabrati Warmup podno grijanje?

Industrija podnog grijanja raste zadivljujućim tempom, a predviđa se da će tržišna vrijednost predstavljati porast od oko 30% u odnosu na veličinu tržišta u 2013. godini.

Pooštreni zakoni će vjerojatno potaknuti graditelje kuća da koriste podno grijanje kao sredstvo za ispunjavanje strožijih ciljeva energetske učinkovitosti, zbog čega će uskladjenost sa najnovijim sustavima podnog grijanja, tehnologijama i najboljim iskustvima pomoći u određivanju učinkovitijih sustava i biti u skladu sa najnovijim zakonima i propisima.

Naša povijest

Tijekom posljednjih 25 godina na tržištu Warmup je prodao više od 3 milijuna električnih sustava podnog grijanja. Počevši kao  proizvođač podnog grijanja 1994. godine, Warmup je uočio potrebu za cjelovitom uslugom koju pružaju iskusni i pouzdani savjetnici. Posvećeni smo pružanju cjelovite usluge od razumijevanja zahtjeva projekata, dizajniranja učinkovitih projekata, instaliranja cjelovitih projekata i puštanja u pogon svakog projekta.

Naša filiozofija

U suštini imamo filozofiju izgradnje povjerenja, koja se temelji na pet stubova naše politike kvalitete

  • Najbolji proizvodi
  • Najbolje usluge
  • Najbolja jamstva
  • Najbolje istraživanje i razvoj

Misija

Naši posvećeni stručnjaci isporučit će vam sustav grijanja koji odgovara namjeni. Svrha je isporučiti cjelovito rješenje za grijanje stanarima i stanovnicima domova, uredima, hotelima, bolnicama, domovima za njegu, bogomoljama i mnogim drugim mjestima u kojima ljudi žive, rade i susreću se, želeći se osjećati ugodno u klimatski kontroliranom okruženju.