HomeTermostati

Termostati i kontrola grijanja

Pravi odabir sistema kontrole je ključan u osiguravanju da vaš sistem grijanja radi na najbolji mogući način, efikasno i jednostavno. Da bi vam pružio optimalna rješenja grijanja, Warmup nudi širok spektar termostata od jednostavnih mehaničkih termostata do najnovijih programabilnih termostata sa daljinskim pristupom.

Kategorije Warmup termostata 

S preko 25 godina inovacija i stručnosti, Warmupov asortiman termostata za podno grijanje nudi najbolja rješenja u upravljanju grijanjem.

Bilo da se radi o jednostavnom termostatu za podno grijanje ili tehnološki naprednom pametnom regulatoru podnog grijanja – imamo niz mogućnosti koje odgovaraju svim potrebama grijanja. Izbjegavajte trošenje energije i ostvarite velike uštede na računima za energiju instaliranjem Warmup termostata za podno grijanje.

Pametni termostati

Pametni termostati

Radeći automatski, s bežičnom komunikacijom i tehnologijama temeljenim na aplikacijama, Warmupov asortiman pametnih termostata naši su najnapredniji regulatori grijanja.

Programirajući termostati

Programirajući termostati

Jednostavniji od naših pametnih termostata, Warmup-ovi programibilni termostati omogućuju programiranje upotrebe i personalizacije grijanja po programu perioda grijanja.

Manuelni termostati

Manuelni termostati

Čak jednostavniji i od termostata na bazi okretanja za kontrolu istema podnog grijanja, možemo ponuditi niz manuelnih termostata. Jednostavan za upotrebu – samo okret dugmeta za trenutnu toplinu.

Naš kompletan asortiman termostata za podno grijanje

Znate koja vrsta termostata je prikladna za sistem grijanja projekta? Pogledajte dolje za kompletan Warmup asortiman regulatora podnog grijanja. Warmup će vam pomoći da odaberete najbolji sistem kontrole koji se temelji na vašim individualnim zahtjevima grijanja, načina života i budzeta.

Za informacije o kontrolerima i senzorima za otapanja snijega posjetite našu namjensku stranicu >

6iE™ smart WiFi Termostat

6iE je smart WiFi termostat kojim možete upravljati sa smartphona, tableta ili računala i koji vam predlaže načine za uštedu struje.

Element™ WiFi termostat

Element WiFi termostat dizajniran je da ima jednostavnu i elegantnu funkcionalnost. 

3iE™ programabilni termostat

3iE™ je programabilan termostat, sa praćenjem energije koji nudi preciznu kontrolu temperature.

Tempo™ programabilni termostat

Tempo™ je programabilan termostat veoma jednostavan i lak za upotrebu.

MSTAT manualni termostat

Nema potrebe za programiranjem, MSTAT vam jednostavno omogućava da postavite svoju željenu temperaturu.

Vodič za kupnju termostata

Niste sigurni koja vrsta termostata za podno grijanje je prava za vas?
Pročitajte naš vodič za kupnju kako biste tačno saznali koji Warmup termostat za podno grijanje odgovara svakom projektu i svakom sistemu grijanja.