HomeTermostatiAplikacija MyHeating

Aplikacija MyHeating

Da biste maksimalno iskoristili 6iE WiFi termostat, preuzmite Warmup-ovu aplikaciju MyHeating za pametne telefone. MyHeating omogućuje jedinstvene opcije kao što su SmartGeo™, podaci o potrošnji energije i tekućim troškovima, personalizacija termostata i daljinsko upravljanje grijanjem. Dostupno na iOS-u, Androidu i s određenom funkcionalnošću putem MyWarmup naloga na web-pretraživačima.

Aplikacija MyHeating

Besplatna MyHeating aplikacija je jednostavna i laka za upotrebu

Komunicirajući s termostatom s bilo kojeg mjesta, aplikacija MyHeating omogućuje kontrolu sistema grijanja sa pametnih telefona. Naša ugrađena SmartGeo tehnologija upravlja sistemom grijanja automatski i bez napora – optimizirajući potrošnju energije, i uz nju ćete imati jednu brigu manje.

Ako izaberete da ne koristite SmartGeo, koristite MyHeating aplikaciju za jednostavno programiranje termostata. Warmup koristi tehnologiju Prirodni Programski Jezik ™ kako bi optimizacija grijanja postala lagan i intuitivan proces.

Prirodni programski jezik

Koristeći poznate pojmove i izraze za razumijevanje specifičnih zahtjeva programa grijanja, Prirodni Programski Jezik govori jednostavan jezik. Na primjer “U koje vrijeme se budiš?”

warmup heating controller iphone app

Dva načina za kontrolu

MyHeating Warmup za iOS i Android
Besplatna aplikacija MyHeating radi s iOS i Android pametnim telefonima, pružajući pristup SmartGeo-u i za brzu kontrolu sistema.

my.warmup.com za desktop računare, laptopove i web-pretraživače
Koristite my.warmup.com besplatno sa bilo kojim desktop ili mobilnim web pretraživačem za upravljanje Warmup nalogom, kontrolu grijanja i pregled potrošnje energije.

Kako aplikacija MyHeating pomaže uštedi novca?

Warmup aplikacija MyHeating stalno komunicira sa pametnim termostatom. Većina ljudi ima svoje telefone uz sebe tokom cijelog dana, što dopušta aplikaciji da uči rutine pomoću lokacijskih usluga ugrađenih u pametne telefone (bez praćenja tačnih lokacija). Nakon nekoliko nedelja korištenja novog pametnog termostata, aplikacija MyHeating dobro će razumjeti korisnikove rutine. Koristiće to znanje za optimizaciju rasporeda grijanja i omogućavanje najisplativijih rješenja o potrošnji energije.

smartphone heating control systems ipad

Napredna kontrola

Naša opcija SmartGeo u aplikaciji MyHeating uči stope zagrijavanja i hlađenja doma za automatsko postavljanje najefikasnijih temperatura kada korisnici nisu kući, smanjujući upotrebu do 25%.

SmartGeo

SmartGeo je jedinstvena tehnologija koju je razvio Warmup i ugrađena je u MyHeating aplikaciju koja koristi napredni algoritam za razumijevanje najefikasnijih podešavanja grijanja. Radeći automatski, on uči rutine i lokaciju pomoću pozadinske komunikacije sa pametnim telefonima i snižava temperature kada korisnici nisu u svom domu, samo ih podižu do idealne udobne temperature u vremenu dolaska kući. Sve, bez postavljanja komplikovanih programa.

SmartGeo je mnogo naprednija tehnologija od ostalih najčešće korištenih softvera za upravljanje grijanjem.

  • Za razliku od Tehnologije za otkrivanje prisutnosti, koja sistem grijanja upozorava tek kad je korisnik kod kuće, SmartGeo pokreće zagrijavanje Vašeg doma postupno u vremenu za dolazak.
  • Za razliku od tehnologije Geo-Fencing, koja sistem grijanja upozorava samo kad korisnici napuste ili uđu u kuću i ograničava ga i to uzrokuje značajno nepotrebno trošenje energije, SmartGeo precizno očitava lokaciju i u skladu s tim kontroliše grijanje.

Kombinujući tehnologiju zasnovanu na lokaciji s vještinama rutinskog učenja, SmartGeo optimizuje sistem grijanja, bez napora i automatski

Ista sigurnost kao i online bankarstvo

Mi shvatamo sigurnost ozbiljno. Zbog toga su naši podaci o korisniku zaštićeni istim standardom koji se koristi u online bankarstvu. To znači da su pojedinačni podaci šifrirani do te mjere da su nečitljivi. Naš nivo enkripcije jednak je klasificiranim obavještajnim podacima.

Nisu samo podaci sigurni, SmartGeo funkcioniše bez saznanja stvarne lokacije – nikada ne prati GPS signal, već izračunava približnu udaljenost od kuće.