HomeO namaCertifikati i oznake

Certifikati i oznake

Warmup proizvodi su u skladu s EU propisima i normama, imaju CE oznaku I akreditacije nekoliko neovisnih institucija, koje daju potpuno i sigurno osiguranje za kvalitet.

Akreditacije proizvoda

Naše Evropske akreditacije uključuju: BEAB i FIMKO. Pored toga, članovi smo BEAMA i TTA i posjedujemo BSI ISO 9001 certifikat.

BEAMA je vodeće industrijsko tijelo za elektrotehničku industriju u Velikoj Britaniji i cijeloj Europi. Članstvo Warmupa u ovoj neovisnoj bazi znanja i forumu pokazuje da smo odgovorni dobavljač podnog grijanja.

TTA, The Tile Association, predstavlja industriju zidova i pločica u Velikoj Britaniji. Dio smo ove udruge kako bismo pokazali da smo renomirana marka za podno grijanje s istinskim interesom za pružanje najboljih proizvoda i usluga na tržištu.

BEAB Approved

Oznaka Intertek BEAB

BEAB Approved

Odobrena BEAB oznaka Interteka europska je sigurnosna oznaka koju vode vodeći proizvođači električne energije podržavaju CE označavanje i dokazuje usklađenost s direktivom o niskom naponu (LVD).

Odobrena BEAB oznaka je akreditacija kojom se dokazuje da je sigurnost naših proizvoda provjerena od strane Intertek-a, a proizvod je proizveden u kontroliranoj tvornici prihvaćenim metodama i da je Intertek testirao i procijenio naše proizvode.

Svi Warmup termostati imaju BEAB odobrenja kao i naše grijaće mreže, grijaće folije i DCM-PRO sustav. To znači da se našim proizvodima može vjerovati da dobro i efikasno rade iz godine u godinu i da su sigurni u uporabi.

BEAB

Oznaka BEAB za komponentu

BEAB

Odobrena marka BEAB za komponentu je električna sigurnosna oznaka, što znači da su naše proizvode procijenili vodeći neovisni stručnjaci u Ujedinjenom Kraljevstvu, BEAB prema najvišim europskim i međunarodnim standardima.

Warmup DWS kablovi za grijanje drže odobrenu BEAB komponentu, što znači da ovaj proizvod ispunjava najviše sigurnosne standarde i može se vjerovati da su sigurni u uporabi.

BEAB Approved factory

Oznaka BEAB tvornice

BEAB Approved factory

Odobrena marka BEAB tvornice pokazuje da je BEAB potvrdio da tvornica ispunjava najstrože standarde za proizvodnju i sigurnost, koje je potrebno kontinuirano održavati da bi se zadržalo ovo odobrenje. Stoga u Warmup proizvode se može vjerovati da se izrađuju prema visokim standardima kvalitete i sigurnosti, što daje potpunu sigurnost u naše proizvode.

FI CERTIFIED

Oznaka FIMKO 

FI CERTIFIED

Akreditacija FIMKO dizajnirana je za pomoć i podršku proizvođačima u upravljanju kvalitetom njihovih proizvoda i operacija.

WIS grijaći kabel i svi kabeli za snijeg, uključujući i samoregulirajući kabel nose oznaku FIMKO. To znači da se možete pouzdati u naš vanjski raspon grijanja kako bi radili iz godine u godinu, pružajući vam sigurno i praktično rješenje za grijanje na otvorenom.

ISO 9001

BSI ISO 9001

ISO 9001

Warmup je certificiran od BSI prema ISO 9001: 2015, najnovijoj verziji međunarodno priznatog standarda za sustave upravljanja kvalitetom. ISO 9001: 2015 detaljno opisuje zahtjeve za sustave upravljanja kvalitetom koji se temelje na sljedećim načelima; snažna usredotočenost na kupce koristeći procesni pristup za podršku radu, uključivanje najvišeg menadžmenta koristeći pristup donošenju odluka utemeljen na riziku i kontinuirano poboljšavanje.

Ovaj certifikat potvrđuje da upravljamo i održavamo stroge procese upravljanja kvalitetom za dizajn, razvoj i isporuku naših sustava. Slijedom ovih procesa dolazi do učinkovitosti u pružanju rješenja za naše kupce širom svijeta.

RIBA - CPD

Provajder CPD-a s akreditiranim CIBSE-om

RIBA - CPD

Warmup je ovlašteni član pružatelja tečajeva CIBSE CPD. CIBSE je stručno članstvo s više od 21 000 članova u 100 zemalja svijeta.

RIBA - CPD

Provajder CPD-a s akreditiranim RIBA-om

Warmup je ovlašteni član mreže pružatelja usluga RIBA CPD. Program RIBA CPD osmišljen je za arhitekte i ostale građevinske stručnjake da razviju i zadrže svoje ključne vještine i kompetencije.