GDPR- naša obaveza

Ova obavijest sažima način postupanja s vašim osobnim podacima u skladu sa zakonom o zaštiti podataka. Za detaljnije informacije posjetite naša Pravila privatnosti.

Pregledavanje naših web stranica

Prikupljaju se anonimne informacije internetskog dnevnika, obrasci ponašanja i broj posjeta stranicama. Kolačići se preuzimaju svaki put kad posjetite našu web stranicu, tako da vam nije potrebno ponovno unijeti detalje o registraciji za svaki posjet. Kolačiće možete onemogućiti u vašem pregledniku, ali imajte na umu da to može spriječiti da naša web stranica funkcionira u potpunosti.

Popunjavanje obrazaca naše web stranice

Vaše ime i adresa su potrebni kako bismo odgovorili na vaš upit ili zahtjev. Vaši podaci neće se dijeliti s trećim stranama. Ako popunite obrazac za brzi upit, zadržat ćemo dobivene podatke tri mjeseca nakon duljine odabranog vremenskog okvira projekta koji ste odabrali

Obavljanje plaćanja

Za obradu plaćanja koristimo sigurnu web stranicu za plaćanje treće strane. Ne čuvamo podatke o vašoj kartici. Osobni podaci neće se dijeliti s trećim stranama osim ako se trebamo pridržavati zakonskih zahtjeva.

Registracija SMART termostata

Moramo prikupiti osobne podatke da bismo Smart Termostat povezali sa pravim vlasnikom kuće. Podaci će se čuvati za vrijeme registracije uređaja, plus petnaest godina od zadnjeg datuma kontakta – termostat se smatra zadnjim kontaktom.

Povezana aplikacija MyHeating povezuje se na web stranicu za usporedbu tarifa treće strane kako bi se omogućila funkcija Autoswitch. Vaši osobni podaci potrebni su za aktiviranje funkcije Autoswitch. Stranica za usporedbu neće proslijediti podatke nijednoj drugoj tvrtki osim dobavljača kojeg ste odabrali.

Komuniciranje s nama na društvenim mrežama

Ako želite sudjelovati u raspravama ili odgovoriti na promocije na ovim web stranicam, morat ćete dati osobne podatke. Ne prikupljamo nikakve osobne podatke osim onih koje je prikupila sama stranica društvenih mreža.

Dobivanje pristanka za primanje marketinških informacija

Za posjetitelje koji ispunjavaju obrasce naše web stranice, voljeli bismo ih kontaktirati s informacijama koje se odnose na uštedu energije i naše proizvode. To ćemo učiniti tek kad nam daju svoj pristanak.

Za sve kupce koji su se odlučili za primanje marketinških komunikacija od nas, poštujemo njihovo pravo da kasnije promijene mišljenje; Stoga u sve marketinške e-poruke uključujemo mogućnost odjave.

Sigurnost podataka i privatnost

Podaci se čuvaju na sigurnim serverima. Koristimo šifriranje kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, krađe i zlouporabe, kao i od neovlaštenog pristupa i otkrivanja. Nećemo proslijediti vaše podatke trećoj strani bez vašeg prethodnog odobrenja.

Vaša prava na osobne podatke

Imate prava u vezi s vašim podacima koje posjedujemo, a koja možete ostvariti kontaktiranjem na: personaldata@warmup.com ili pisanjem na: Warmup Plc. Zahtjev za podatke, 702 Tudor Estate, Abbey Road, London NW10 7UW.

Bilo bi nam drago ako biste mogli jasno navesti razlog svog zahtjeva; mi ćemo to pregledati, a naš Službenik za zaštitu podataka odgovorit će vam u roku od mjesec dana od primitka. Imajte na umu da se neće primjenjivati sva prava u svim okolnostima, ako je to slučaj, o tome ćemo vas obavijestiti.