HomeO namaJamstva

Najbolje garancije

Na sve naše proizvode nudimo vodeće garancije na tržištu.

Sa više od 25 godina iskustva u grijanju domova širom svijeta, uvjereni smo u svoja vrhunska istraživanja i dizajn proizvoda, a mnogi od naših sistema podnog grijanja dolaze s doživotnom garancijom.

Također razumijemo da se tokom instalacije mogu napraviti greške; zato pružamo našu renomiranu garanciju za instalaciju SafetyNet-a. To nudi zaštitu u slučaju slučajnog oštećenja sistema podnog grijanja tokom njegove instalacije. Ako dođe do oštećenja, zamijenit ćemo ga besplatno.

Warmup garancije

Velike garancije na naše proizvode moguće su zahvaljujući predanosti Istraživanju i razvoja, stalnom osiguranju kvaliteta iz procesa ISO 9001 i zahtjevima ispitivanja nekoliko regulatornih institucija. Dakle, ne vjerujemo da su sve garancije iste. Savjetujemo prije kupovine da provjerite stvarne materijale za koje druga preduzeća garantuju. Warmup garancije dolaze s osiguranim nivoima akreditacije, snažnom finansijskom podrškom i preko 25 godina ne tržištu.

Trajanje garancije

Svi Warmup proizvodi imaju garanciju ako je proizvod registrovan u Warmup-u u roku od 30 dana i instaliran od strane kvalifikovanog dobavljača u skladu s građevinskim propisima. Molimo pogledajte naše uslove i odredbe za više informacija.

Svi Warmup termostati, kontroleri i senzori imaju garanciju od 3 godine.

DWS grijaći kabl – Doživotna garancija

SPM grijaća mreža – Doživotna garancija

DCM-PRO sistem – Doživotna garancija

PVC grijaća mreža – Garancija 10 godina

WIS grijaći kabl – Doživotna garancija

WLFH grijaće folije – Garancija 15 godina

warranty-Lifetime     warranty-15Year     warranty-10Year

Za sve Warmup izolacione ploče garancija je u trajanju od 5 godina.

warranty-30Year

SafetyNet™ garancija pri instaliranju

Bili smo prva marka na tržištu koja je ponudila garanciju ugradnje SafetyNet™ na naše žice za grijanje.

Ako se sistem slučajno ošteti tokom instalacije i prije pokrivanja košuljicom ili podom, zamijenićemo ga besplatno. Garancija za instalaciju SafetyNet™ ne pokriva bilo koju drugu vrstu oštećenja, zloupotrebe ili nepravilne ugradnje zbog neadekvatnog ljepila ili stanja podloge, i ograničenje je na jednu besplatnu zamjenu sistema po kupcu ili instalateru. Kontaktirajte nas u roku od 30 dana od kupovine proizvoda kako bismo organizovali zamjenu koja će vam biti poslata.