HomeO namaUsluge

Najbolje usluge

Mi pružamo kompletnu potporu prije, za vrijeme i nakon instalacije za sve klijente uključujući vlasnike kuća, instalatere, projektante i trgovce.

Tehnička pomoć

Nudimo tehničku pomoć za vlasnike kuća, instalatere, trgovce i sve klijente Warmup-a, svakog dana u godini. Ako imate pitanje ili problem pri instalaciji, naš iskusni tim vam je na raspolaganju da pomogne.

Tim je potpuno kvalificiran i tehnički osposobljen za sva pitanja koja su vezana uz električno podno grijanje, zajedno s našim sustavima za kontrolu.

Dostupni svakog dana

N

Prije instalacije

Za pitanja dizajna, izbora proizvoda i tehnička pitanja, uključujući tekuće troškove.

N

Za vrijeme instalacije

Za sva pitanja koja se pojave prilikom instaliranja naših proizvoda.

N

Nakon instalacije

Za pitanja puštanja u rad, programiranje termostata i bilo koje druge stvari koje se tiču rada sustava Warmup.Za pitanja puštanja sustava u rad, programiranja termostata i bilo čega što se tiče rada Warmup sustava.

Tehnička pomoć na licu mjesta

Ako postoji problem, jednostavno nas kontakirajte i brzo ćemo vam pomoći sa pravim rješenjem. Ako nismo u mogućnosti riješiti problem putem telefona, i potrebna vam je posjeta na licu mjesta, naš tim će to organizirati.

Interni tim dizajnera

Imamo tim kvalificiranih CAD dizajnera i voditelja projekata koji daju detaljne citate na temelju detalja o projektu, planova ili crteža. Možemo osmisliti kompletne nacrte kako bismo osigurali preciznu instalaciju i kontrolu zone na potrebno područje. Naš stručni tim u mogućnosti je dati savjete u vezi sa konstrukcijama podova, načinima ugradnje i završnim oblogama koje se mogu koristiti uz naše sustave.