HomeTermostati4iE™ WiFi

4iE™ smart WiFi Termostat

4iE™ smart WiFi Termostat

4iE WiFi je pametni termostat za grijanje koji radi sa pametnim telefonom kako bi dao optimalno, ekonomično i energetski efikasno grijanje. Za upotrebu s električnim i vodenim sistemom podnog grijanja, 4iE ne zahtijeva programiranje i koristi najnovije Warmup tehnologije kako bi obezbijedili da kuće uvijek budu na željenoj temperaturi, u pravo vrijeme.

4iE™ smart WiFi Termostat

ZA SISTEME PODNOG GRIJANJA

Pametni termostat za podno grijanje

Jednostavan za upotrebu i potpuno kompatibilan s električnim i hidrauličkim sistemima podnog grijanja, 4iE Smart WiFi termostat štedi energiju i novac.

 Aplikacija kontroliše WiFi termostat za podno grijanje

4iE je WiFi regulator grijanja sa aplikacijom, koji maksimizira energetsku efikasnost sistema podnog grijanja. Podno grijanje je mnogo efikasnije za grijanje kuće od tradicionalnih radijatora, koje radi na nižim temperaturama kako bi se lagano postigla optimalna toplina. Kombiniovanjei podnog grijanje s 4iE omogućuje automatsko, intuitivno upravljanje grijanjem istinski pametnog doma.

 Maksimizira energetsku efikasnost kuće

Brinući se da se podno grijanje u kući lagano zagrijava kad je potrebno i da radi na nižim temperaturama kada grijanje nije potrebno, 4iE i SmartGeo tehnologija smanjuju potrošnju energije, smanjujući tako i troškove energije. Korištenje 4iE uz Warmup-ovu aplikaciju MyHeating može uštedjeti na računima za energiju.

Nikad više ne dolazite u hladan dom i ne preplaćujte račune za energiju.

Uvijek na pravoj temperaturi

SmartGeo™ tehnologija osigurava da se dom automatski zagrije samo kad vi stignete i da radi ekonomično kad ste odsutni. 

Jednostavan za korištenje

Regulacije grijanja 4iE jednostavne su za upotrebu i ne zahtijevaju programiranje. Postavljanje se može završiti u nekoliko jednostavnih koraka.

SmartGeo™ tehnologija

4iE mogućnosti upravljanja grijanjem

Warmupov 4iE pametni WiFi termostat za podno grijanje dizajniran je kako bi izgledao sjajno u modernim i tradicionalno stiliziranim kućama, sa prednjim staklenim stranama i hromiranim ivicama. Sadrži jasan, touchscreen ekran u boji koji se može prilagoditi različitim temama i učitati i pozadinska fotografija.

4iE najbolje funkcioniše ako se koristi zajedno s Warmup MyHeating i AutoSwitch aplikacijama za grijanje za pametne telefone.

Aplikacija MyHeating

SmartGeo tehnologija unutar 4iE aplikacije MyHeating automatski kontroliše sistem grijanja tako što zna udaljenost od doma i zagrijava ga na vrijeme pred dolazak. To sprečava rasipanje energije i može uštedjeti do 25% na računima za energiju.

Saznajte više o aplikaciji MyHeating ovdje >

IFTTT povezanost

4iE termostat za podno grijanje je također kompatibilan s ostalim pametnim uređajima putem IFTTT platforme, omogućavajući, na primjer, komunikaciju između WiFi regulatora podnog grijanja i Amazon Alexa.

Pogledajte naše Applets ovdje >

Električno podno grijanje

Koristite 4iE sa Warmup električnim sistemima podnog grijanja

Hidrauličko podno grijanje

4iE savršeno funkcioniše sa hidrauličkim sistemima podnog grijanja

Radni napon 230 V AC ±15%, 50 Hz
Max. snaga 16 A, ~3600 W
Dimenzije 90 x 110 x 18 mm (zahtjeva 35mm duboku kutiju)
Displej 74 x 52 mm u boji sa touch screen tehnologijom
Senzori Isporučuje se sa NTC 10K podnom sondom (3m) i ugradjen senzor zraka
Programiranje Do 5 komfornih dnevnih perioda, sa bilo kojom kombinacijom dana
IP standard IP33
Er-P klasa IV
Certifikati i oznake accreditation-beab accreditations-CE