HomeTermostati+Kit

 +Kit za pametno centralno grijanje

Warmup +Kit nudi idealno rješenje za nadogradnju 4iE Smart WiFi termostata u pametni termostat za centralno grijanje.

 +Kit za pametno centralno grijanje
Warmup +Kit

Warmup +Kit

+kit dizajniran je za rad uz Warmup-ov 4iE Smart WiFi termostat, za nadogradnju termostata od regulatora grijanja i od sistema podnog grijanja do sistema koji bežično upravlja sistemima centralnog grijanja. Nudi sve prednosti i karakteristike 4iE termostata koje kupci poznaju i kojima vjeruju i uvodi ih u domove sa centralnim grijanjem.

Warmup +Kit donosi mobilnu, bežičnu funkcionalnost u 4iE – omogućavajući kontrolu sistema centralnog grijanja s bilo kojeg mjesta u domu. Dolazi s prijemnikom kotla, adapterom za napajanje, postoljem za napajanje i postoljem za 4iE, omogućavajući fleksibilno mjesto za termostat u Vašem domu.

Zašto odabrati Warmup 4iE +Kit Smart termostat?

4iE WiFi termostat je najpametniji Warmup Smart termostat koji koristi najnoviju tehnologiju za potpuno smanjenje gubitaka energije i značajno poboljšava efikasnost sistema grijanja. Termostat je jednostavan za upravljanje i koristi prirodni programski jezik s elegantnim i stilizovanim prilagodljivim dizajnom. Korisnik može postići značajne uštede na računima za grijanje pomoću termostata uz Warmup-ove aplikacije za pametne telefone. Aplikacija MyHeating™ i njena SmartGeo™ tehnologija osiguravaju da se dom automatski zagrijava do željene temperature samo kad ste kod kuće ili na putu prema kući, a grijanje radi na nižim temperaturama kad ste daleko, znatno smanjujući potrošnju energije kao i troškove rada. 

Glavne karakteristike

N

Bežični prijemnik

Jednom spojen na postojeći kotao omogućava bežičnu komunikaciju između kotla i termostata.

N

Pametno grijanje

Dovođenje pametnijeg, naprednijeg i ekološkog upravljanja grijanjem u sisteme centralnog grijanja.

N

Efikasnost

Tehnologija +Kit nudi brzo i efikasno rešenje.

+Kit se može kupiti odvojeno od 4iE. Kupac može kupiti 4iE za podno grijanje ili može kupiti 4iE i pripadajući +Kit za sisteme centralnog grijanja. Znači ako već imate 4iE, jednostavno naručite Warmup +Kit i svaki 4iE pretvorite u Smart termostat za sisteme centralnog grijanja. Ako domaćinstvo već koristi 4iE za upravljanje sistemom podnog grijanja u određenim zonama, trebaće mu novi 4iE za upotrebu sa + Kit za kontrolu kotla i centralnog grijanja u svim ostalim prostorijama.