HomeO namaIstraživanje i razvoj

Najbolje istraživanje i razvoj

Našom predanošću istraživanju i razvoju (R&D) i korisničkim servisom, u mogućnosti smo ponuditi tehnološki napredne sustave za podno grijanje koji pružaju najviši standard kvalitete proizvoda, performansi i zadovoljstva kupaca.

Liderstvo u istraživanju i razvoju

research and development warmup germany

Tehnološki razvoj

Kontinuiranim ulaganjem u istraživanje i razvoj u mogućnosti smo predvidjeti i reagirati na buduće trendove u industriji i tehnološkom razvoju. To jamči brz pristup najnovijim inovacijama kada je u pitanju dizajn podnog grijanja, energetska učinkovitost i smanjenje emisije CO₂.

Vlastite informacije

Naš višemilijunski istraživački centar EN442-2 u Njemačkoj, interni ispitni objekti i nadgledanje kuća nakon useljenja širom Evrope pružaju ažurirane vlastite informacije o proizvodima i tehnikama energetske učinkovitosti.

research and development warmup germany
underfloor heating testing facility warmup german

Interni istraživački centar EN442-2

underfloor heating testing facility warmup german

Stalno poboljšanje

Naš istraživački centar EN442-2 u Njemačkoj koristi se za kontinuirano testiranje i razvoj novih inovacija u podnom grijanju. Vodimo Istraživački centar zajedno s odjelom za razvoj proizvoda gdje radimo niz zasebnih testova u različitim okruženjima i analiziramo rezultate u našem namjenskom centru za analizu.
Testovi mogu biti od novih vrsta i formata žica, konfiguracija upravljanja sustavom do testiranja materijala za proizvode naših partnera. To znači da posjedujemo znanje vodeće u industriji i najnovije informacije o energetskoj učinkovitosti i radu naših sustava u različitim uvjetima.

Inovacija

Ova vrsta ulaganja u istraživanje i razvoj sastavni je dio našeg poslovanja. Ovaj istraživački centar je osnovni izvor za izume, inovacije i poboljšanja. Rezultate, iskustvo i znanje dijelimo s našim uredima i poslovnim partnerima širom svijeta, što Warmup čini globalno pouzdanim brendom.

Program nadgledanja stambenog prostora nakon useljenja

warmup post-occupancy programme

Stvarni tekući troškovi

Naš Program nadgledanja stambenog prostora nastao je iz potrebe da bolje predvidimo buduće troškove energije kuća i pružimo vrlo detaljne informacije o energetskoj učinkovitosti Warmup sustava podnog grijanja.

Informacije se prikupljaju svakih nekoliko minuta sa mnogih sićušnih senzora. Oni su strateški smješteni u svakoj zoni za usporedbu temperature poda, zraka, žice / vode i vanjskih temperatura, a često i drugih očitavanja poput vlage i temperature zračenja.

Energetska učinkovitost

Ovaj program omogućuje detaljan prikaz količine energije koja je zapravo potrebna za stvaranje idealnih životnih uvjeta. To se uspoređuje s podacima koje je pružio naš istraživački centar u Njemačkoj kako bi se stvorio visoko prediktivni model koji omogućava odgovare na ključna pitanja o troškovima podnog grijanja i uštedama ostvarenim sa sustavima Warmup. To uključuje odgovare na pitanje od “Koliko će koštati pokretanje sustava grijanja moje nove, tek izgrađene kuće?” Do “Koliko ću uštedjeti koristeći Warmup podno grijanje, a ne radijatore u ovoj kući?”.

warmup testing undefloor heating